رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات: انجام ۹۰ درصد تجارت ایران و امارات از مسیر دریایی/ باید دریای خزر و خلیج فارس را به هم متصل کنیم/ ضرورت توسعه ناوگان دریایی برای افزایش تجارت با کشورهای منطقه

رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات با اشاره به اینکه امکان توسعه فعالیت‌ها بین ایران و امارات در بخش دریایی و بندری وجود دارد، گفت: ۹۰ درصد تجارت بین ایران و امارات از مسیر دریایی صورت می‌گیرد. عرفان شاکری در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به اینکه حجم ...

2 دقیقه
0 دیدگاه
روابط عمومی هلدینگ بین المللی امجدپویش

رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات با اشاره به اینکه امکان توسعه فعالیت‌ها بین ایران و امارات در بخش دریایی و بندری وجود دارد، گفت: ۹۰ درصد تجارت بین ایران و امارات از مسیر دریایی صورت می‌گیرد.
عرفان شاکری در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به اینکه حجم تجارت کالا بین ایران و امارات در سال گذشته معادل ۲۴ میلیارد دلار بود، اظهار داشت: باید بدانیم که بیش از ۹۰ درصد از حجم تجارت کالا بین ایران و امارات از مسیر دریایی جابجا می‌شود و به هیچ وجه نمی‌توان نسبت به ظرفیت حمل‌ونقل دریایی در تجارت بین ایران و امارات بی توجه بود.
استفاده از ظرفیت کریدور شمال-جنوب در تجارت ایران و امارات
وی ادامه داد: باید از ظرفیت کریدور شمال-جنوب به نحو مطلوب در تجارت بین ایران و امارات استفاده کرد و بیاد بتوانیم دریای خزر و خلیج فارس را به یکدیگر متصل کنیم و با ایجاد زیرساخت‌های لازم و مورد نیاز تعامل تجاری دو کشور را بهبود بخشیم.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات با بیان اینکه تجارت بین ایران و امارات در بخش‌های مختلف در حال انجام است و امکان توسعه فعالیت‌ها بین ایران و امارات در بخش دریایی و بندری وجود دارد، عنوان کرد: باید بتوانیم با جذب سرمایه‌ بخش خصوصی در حوزه دریایی و بندری، جذب سرمایه‌گذار خارجی، توسعه بنادر، توسعه ناوگان حمل‌ونقل دریایی و…زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های تجاری بین ایران و امارات شویم.
امکان توسعه فعالیت‌ها بین ایران و امارات در بخش دریایی و بندری
شاکری با بیان اینکه ناوگان دریایی ایران برای تردد هرچه بهتر به کشورهای همسایه و سایر کشورها نیازمند نوسازی و به‌روزرسانی است، اظهار داشت: ظرفیت بالای توسعه همکاری دریایی و بندری بین ایران و امارات وجود دارد، گفت: باید توجه و حمایت ویژه از سوی دولت و ارگان‌های دریایی و بندری در این راستا انجام شود و بتوانیم شرایط مناسبی برای تحقق تمامی ظرفیت‌های تجاری ایجاد کنیم.
باید حجم تجارت با بندر جبل‌علی را افزایش دهیم
وی افزود: بر اساس آمار بیشترین حجم ترانزیت در حوزه کشورهای خلیج فارس بین ایران و امارات صورت می‌گیرد و اماراتی‌ها از بنادر بسیار خوبی در سطح منطقه برخوردار هستند که مهم‌ترین آن‌ها بندر جبل‌علی است که در سطح منطقه و بین‌الملل بسیار قدرتمند فعالیت می‌کند و باید بتوانیم تبادلات تجاری خود را با این بندر ارتقاء بخشیم.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات با تاکید بر اینکه نیازمند توسعه سایر بنادر کشور همانند بندر شهیدرجایی هستیم تا بتوان فعالیت‌ها را به نحو مطلوب‌تری پیش برد، عنوان کرد: باید با الگو قرار دادن کشورهای توسعه یافته در حوزه دریایی و بندری تمامی بنادر فعال خود را همانند بندر شهیدرجایی توسعه بخشیم.
شاکری با بیان اینکه توسعه ناوگان کشتیرانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اظهار داشت: حمل‌ونقل دریایی نسبت به سایر شقوق حمل‌ونقل ارزان‌تر، ایمن‌تر و سریع‌تر است و باید بتوانیم با توسعه ناوگان دریایی تبادل تجاری خود با کشورهای منطقه را افزایش دهیم./سازمان بنادر و دریانوردی

به اپلیکیشن اندرویدی امجد پویش، نخستین اپلیکیشن اختصاصی حمل و نقل ، لجستیک و بازرگانی کشور بپیوندید.https://amjadpoyesh.com/dl-app

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *