خط کشتیرانی روسی فسکو خدمات لجستیکی خود را در کریدور شمال-جنوب سازماندهی‌ می‌کند

با راه‌اندازی یک پایانه کانتینری مدرن در آستاراخان در سواحل روسیه در دریای خزر، خط کشتیرانی فسکو (FESCO) می‌تواند نه تنها مسیرهای موجود در کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی ترانس خزر را افزایش دهد، بلکه خدمات لجستیکی خود را در چارچوب کریدور شمال-جنوب سازماندهی و در توسعه تجارت و اقتصاد منطقه نقش بزرگتری ایفا کند. به گزارش ...

2 دقیقه
0 دیدگاه
روابط عمومی هلدینگ بین المللی امجدپویش

با راه‌اندازی یک پایانه کانتینری مدرن در آستاراخان در سواحل روسیه در دریای خزر، خط کشتیرانی فسکو (FESCO) می‌تواند نه تنها مسیرهای موجود در کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی ترانس خزر را افزایش دهد، بلکه خدمات لجستیکی خود را در چارچوب کریدور شمال-جنوب سازماندهی و در توسعه تجارت و اقتصاد منطقه نقش بزرگتری ایفا کند.
به گزارش مانا، «آندری سوریلوف» رئیس هیئت مدیره FESCO و «ایگور بابوشکین» فرماندار منطقه آستاراخان، در مورد توسعه یک پایانه کانتینری در آستاراخان با یکدیگر گفتگو کردند.
این بحث جنبه‌ها و چشم‌انداز‌های مختلف این پایانه را پوشش داد که می‌تواند در خصوص ترافیک رو به رشد در کریدور حمل‌و‌نقل بین‌المللی شمال – جنوب پاسخگو باشد.
«آندری سوریلوف» در جریان سفر خود به آستاراخان از بندر “آرمادا” و تأسیسات کشتی‌سازی آستاراخان (ASPO، بخشی از USC) بازدید و از استعداد زیرساخت‌های حمل‌و‌نقلی و زیرساختی منطقه مطلع شد.
گروه فسکو علاقمند به ایجاد یک پایانه کانتینری مدرن در دریای خزر است و پتانسیل و نقش قابل توجهی برای آستاراخان در توسعه کریدور حمل‌و‌نقل بین‌المللی شمال – جنوب قائل است که اهمیت کلیدی برای ارتباطات تجاری خارجی روسیه دارد.
ایجاد مراکز لجستیک در منطقه آستاراخان می‌تواند تأثیر اساسی بر توسعه زیرساخت‌ها در منطقه داشته باشد و انگیزه برای نوسازی ایجاد کند و فرصت‌های صادراتی جدیدی را برای شرکت‌های منطقه ایجاد کند.
گروه حمل‌و‌نقل روسی FESCO یکی از شرکت‌های پیشرو در ارائه خدمات حمل‌و‌نقل و لجستیک در روسیه است که در بخش‌های بنادر، راه آهن، لجستیک یکپارچه و سایر شقوق حمل‌و‌نقل فعالیت دارد.
سبد دارایی‌های متنوع، اما یکپارچه، فسکو را قادر کرده تا راه حل‌های لجستیکی door-to-door ارائه و تقریباً تمام مراحل زنجیرۀ ارزش حمل‌و‌نقل چندوجهی را کنترل کند.
خط کشتیرانی فسکو روسیه اکنون نقشی اساسی در زمینه حمل مستقیم محمولات کانتینری بین بنادر سواحل غربی هند و بنادر نووروسیسک و سنت پترزبورگ ایفا می‌کند و پیش‌بینی کرده که در سال ۲۰۲۳ میلادی بالغ بر ۹۰ هزار تی‌ای یو کانتینر را از طریق کانال سوئز بین هندوستان و روسیه جابه‌جا می‌کند و اکنون توجه فسکو برای ایجاد یک پایانه کانتینری مدرن در آستاراخان و استفاده از ظرفیت‌های کریدور شمال – جنوب و استعداد بنادر دریای خزر می‌تواند یک نقطه عطف واقعی در تسهیل تجارت و حمل و نقل بین دهلی و مسکو از طریق بنادر و خاک ایران باشد.
اخیراً ترکمنستان نیز با حمایت روسبه به کریدور شمال – جنوب پیوسته و فعالیت خط کشتیرانی فسکو در دریای خزر بین بنادر ترکمن‌باشی و آستاراخان می‌تواند به اتصال مؤثر کریدور تراسیکا به کریدور شمال- جنوب منجر شود./خبرگزاری مانا

به اپلیکیشن اندرویدی امجد پویش، نخستین اپلیکیشن اختصاصی حمل و نقل ، لجستیک و بازرگانی کشور بپیوندید.https://amjadpoyesh.com/dl-app

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *